skip to Main Content

HTC 10: #Powerof10

[youtube id=”lQlCeVO4hag” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]  

DE KRACHT VAN 10

HTC 10. Meer van wat jij zoekt in een toonaangevende telefoon. Ongeëvenaarde prestatie. Geweldig 24-bit geluid met hoge resolutie. ´s Werelds eerste* optische afbeeldingsstabilisatie (OIS) in voor- en achtercamera. En een van de hoogste scores voor smartphonecamera’s ooit van DxOMark. Alles in een prachtig gevormd metalen omhulsel.

Ontmoet HTC 10. De met obsessie gemaakte smartphone. Jij krijgt ongeëvenaarde controle. Ongelooflijke prestatie. En innovaties, zoals ´s werelds eerste dubbele OIS voor professionele foto´s voor en achter en volledig 24-bit geluid met hoge resolutie. Wij herdefiniëren wat een toonaangevende telefoon daadwerkelijk zou moeten zijn. En denken dat je dol zult zijn op het resultaat.

Inspiratie gerealiseerd in metaal

Het is de schoonheid van het licht, verwerkt tot een gloednieuw, volledig metalen omhulsel. Elk element van HTC 10 is ontworpen, verfijnd en geperfectioneerd. Van de uitdagende nieuwe schuine omtrek tot de adembenemende afwerking met twee texturen en kwalitatieve bouw. Helemaal tot aan de perfecte klik van de aan/uit-knop.

De volgende generatie camera

HTC 10 levert wat wel eens de beste smartphonecamera die vandaag de dag te krijgen is, kan zijn. Met innovaties, zoals ´s werelds eerste OIS voor en achter, 12 miljoen UltraPixels, snellere laserautofocus en meer. Een DxOMark-score van 88*, een van de hoogste scores voor de camerakwaliteit van een smartphone tot nu toe, toont aan dat we zeker op de juiste weg zitten.

Heldere audio met hoge resolutie

HTC 10 zet de nieuwe gouden standaard in geluidskwaliteit met zijn gloednieuwe BoomSound hifi-editie luidsprekers, persoonlijk audioprofiel en koptelefoons voor audio met hoge resolutie. Alles werkt soepel samen met HTC 10´s gecertificeerde 24-bit audio met hoge resolutie. Muziek klonk nooit zo goed op een smartphone.\n

Ongelooflijke prestatie

Met HTC 10 starten apps sneller op en lopen soepeler, het scherm reageert direct op elke aanraking en alles werkt gewoon uitstekend. Dit is wat je verwacht van de beste hardware en software die bijna volledig perfect is afgestemd.

Ongeëvenaarde controle

Een van de grote pluspunten van Android is hoe jij de controle krijgt. HTC 10 versterkt de mate van controle die jij hebt en laat jou eenvoudig jouw telefoon personaliseren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit alles, terwijl jij geraffineerde controle krijgt over apps zoals nooit tevoren.

Gemaakt voor de eeuwigheid

Elk onderdeel van HTC 10 is van begin tot eind geoptimaliseerd om efficiënter te draaien. Dit geeft jou een gebruiksduur van maximaal 2 dagen*. De telefoon blijft ook koeler en laadt sneller dan ooit – maximaal 50% in slechts 30 minuten – voldoende voor een dag onderweg.

Specificaties:

  • Qualcomm Snapdragon 820 Processor
  • Quad-core, 64-bit, 2.2Ghz
  • 2” Quad HD Super LCD 5 scherm met curved edge Gorilla Glass
  • 32GB intern geheugen, 4GB RAM, MicroSD support up to 2TB
  • 12MP Ultrapixel Camera met Laser Autofocus en Optical Image Stabilixation
  • 4K video recording
  • 5MP front facing camera met Optical Image Stabilixation
  • HTC BoomSound met Dolby Audio
  • 3000mAh Li-Ion battery (twee dagen standby)
  • USB-C aansluiting met Quick Charge 3.0 Cool Charge (50% opladen in 30 minuten)
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *