skip to Main Content

Pokémon Go Update: Tweede Generatie

Door de laatste update is er weer nieuw leven in Pokémon Go geblazen. Je kunt nu namelijk tweede generatie Pokémon’s vangen. De échte fans zaten hier natuurlijk al een lange tijd op te wachten. Maar voor de meesten is dit groot nieuws.

Wat is er allemaal nieuw?

Meer dan 80 nieuwe Pokémon uit de Johto regio van Pokémon Gold en Pokémon Silver. Nieuwe spelopties, zoals verschillende soorten bessen, eenvoudig wisselen van Poké ballen en het personaliseren van je avatar. Alleen jammer dat je voor de avatar items met Poké Coins moet betalen.

Heb je Pokémon Go al van je smartphone verwijderd?

Geen probleem, je kunt de app hier weer opnieuw downloaden:
Pokémon Go voor Android
Pokémon Go voor iOS

Poké tips en trucs

Pokémon Go Database

Een erg handige website is de Pokémon Go Database. Klik hier om de website te openen. Op deze site kan je bijna alles vinden. Zo kun je bijvoorbeeld ook de “perfecte” Pokémon (met de beste aanval) vinden.

Map met alle Pokéstops en gyms in Nederland

Een plattegrond met alle Pokéstops en gyms bij jouw in de buurt. Op basis van jouw locatie of zoekopdracht laat de site alle stops en gyms zien. Klik hier om de website te openen of download de GoChat app voor Android en iOS.

Volledige lijst 2e generatie Pokémon

Eieren 2e generatie Pokémon

Evolutie van Eevee

Je kunt de evolutie van Eevee beïnvloeden door Eevee een nickname te geven. Er zijn vijf evoluties van Eevee:

Jolteon – geef “Sparky” als nickname
Vaporeon – geef “Rainer” als nickname
Flareon – geef “Pyro” als nickname
Espeon – geef “Sakura” als nickname
Umbreon – geef “Tamao” als nickname

Zal de update weer voor een  nieuwe Pokémon Go rage zorgen?

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *