skip to Main Content

iRaypair is een erkend smartphone reparatiebedrijf. Voor een schaderapport halen wij het toestel, voor zover dit mogelijk is, open, om alle schade goed op te nemen. In de verklaring vermelden wij de eventuele kosten voor het herstel van uw smartphone. Indien de kosten hoger zijn dan de aanschafwaarde van een nieuwe mobiele telefoon, wordt uw smartphone total loss verklaard.

Schadedekking door uw eigen verzekering

Uw bestaande inboedelverzekering dekt in veel gevallen de schade aan uw smartphone. Informeer bij uw verzekeraar voor de voorwaarden (denk hierbij aan een eventuele eigen risico). Vooraf kunt u een prijsopgave bij ons aanvragen. Deze kunt u vervolgens bij uw verzekeraar indienen.

De kosten van een prijsopgave zijn € 35,00. Als u het toestel door ons laat repareren of vervangen, wordt dit bedrag weer op de factuur in mindering gebracht.

Voor de verzekeraar

Bij iRaypair is het voor de verzekeraar mogelijk om op rekening te betalen. Zo hoeft uw klant de reparatiekosten niet eerst voor te financieren. Bij een total loss verklaring kunnen wij ook het nieuwe toestel leveren. Zo heeft u alles onder een dak.